Moottoripyörien vuokraus:

-Vuorokausi Kestää 24h ja voi alkaa ma, ti, ke tai to.
-Viikonloppu Alkaa perjantaina ja päättyy seuraavana maanantaina.
-Viikko Kestää 7vrk ja voi alkaa vain arkisin.

Vuokraukset voivat alkaa ja päättyä vain arkipäivinä.

Vuokrauksen hintaan sisältyvät kilometrit:
150km/vuorokausi,
450 km/viikonloppu ja
1050 km/viikko (ylimenevät kilometrit ovat 0,15€/km)

Vuokraukseen sisältyy liikennevakuutus sekä osakaskovakuutus, vahinkotapahtumissa omavastuu on 1500€ /vahinko.

Pyörät vuokrataan ja palautetaan tankki täynnä. Vajaasta tankista veloitetaan 20€

KUN TEET VARAUKSEN HYVÄKSYT VUOKRAUKSEN EHDOT

Alla linkki ajanvarauskalenteriin. Vuokraus maksetaan ajanvarauksen yhteydessä.

TÄSTÄ AJANVARAUSKALENTERIIN

VUOKRAUKSEN EHDOT:

Seuraavissa ehdoissa Vuokraaja on Racingbike Sidecar Oy ja Vuokralleottaja on asiakas.

1.Pyörällä saa ajaa vain henkilö, jolle se on vuokrattu.
2. Kuljettajalla tulee olla tarpeellinen ajotaito. Emme vuokraa pyöriä ajoharjoitteluun.
3. Pyörä luovutetaan täyteen tankattuna, joten myös palautettaessa pyörän tankin tulee olla täynnä. Vajaasta tankista veloitamme 20 euroa.
4. Pyörän vuokralleottajalla tulee olla sen ajamiseen vaadittava ajokortti.
5. Pyörää saa käyttää vain normaaliin liikenne-/matkailuajoon. Osallistuminen kilpailuihin/ muuhun normaalista tieliikenneajosta poikkeavaan toimintaan on ehdottomasti kielletty.
6. Jos matka keskeytyy tekniseen vikaan tai muuhun (esim. varkaustapaus), on vuokralleottajan otettava välittömästi yhteys vuokraajaan.
7. Pyörässä on osakaskovakuutus, jonka omavastuu on 1500 euroa kutakin vahinkoa kohden. Vuokralleottajan on vahingon sattuessa maksettava omavastuu välittömästi vuokraajalle.
8. Vuokralleottaja on vastuussa myös toisen henkilön tekemistä vahingoista pyörälle ja ajovarusteille.
9. Vaikka vuokralleottaja palauttaa pyörän ennen vuokra-ajan loppumista, hän ei ole oikeutettu saamaan vuokrahintaa käyttämättömästä ajasta takaisin.
10. Jos pyörää ei palauteta sovittuna ajankohtana, eikä asiasta ole sovittu vuokraajan kanssa, on kysymyksessä luvaton käyttöönotto, joka ilmoitetaan poliisille. Kyseisissä tapauksissa vuokraaja on oikeutettu perimään vuokran korotettuna 50 % ylimenneeltä ajalta.
11. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan ajovarusteille sattuneet vahingot.
12. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokraajalle täysimääräisesti ajoneuvolle ja varusteille aiheutetut vahingot jos vakuutusyhtiö päihtymisen tai muun syyn takia evää korvauksen.
13. Vuokralleottaja on velvollinen huolehtimaan pyörästä ja varusteista yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan, sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokralleottaja sitoutuu käyttämään pyörää vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla.
14. Vuokralleottaja on sopimukseen merkityn omavastuun ylärajaan saakka velvollinen korvaamaan pyörälle ja varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot, kuten myös korvaamaan vuokra-aikana kadonneet osat ja lisävarusteet.
15. Liikennevahinkotapauksissa joissa vastapuoli on syyllinen, ei kuitenkaan omavastuuta peritä. Vuokralleottaja vapautuu korvausvastuusta, jos vuokraaja saa täyden korvauksen vahingosta vastapuolen liikennevakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta. Vuokralleottajan on välittömästi täytettävä vahinkoilmoitus vahingon sattuessa. Jos vuokralleottaja laiminlyö vahinkoilmoituksen täyttämisen hän vastaa vuokraajalle siitä syntyneistä kuluista. Liikennevahingon sattuessa ja syyllisyyden ollessa epävarma on pyydettävä poliisi paikalle. Henkilövahingon sattuessa on aina pyydettävä poliisi paikalle.
16. Ennen pyörän luovutusta tarkastetaan yhdessä vuokralleottajan kanssa pyörän kunto + renkaiden urasyvyys. Jos vuokrauksen päättyessä pyörästä löytyy rikkoutuneita osia tai normaalista poikkeavaa kulumista on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan ne.
17. Ajettu matka mitataan pyörän omalla mittarilla. Jos mittari hajoaa, on vuokralleottaja velvollinen ilmoittamaan asiasta välittömästi vuokraajalle.
18. Pyörässä käytetään polttoaineena 95 bensiiniä.
19.Vuokrahinta maksetaan varauksen yhteydessä.
20. Pysäköitäessä on aina laitettava pyörä rattilukkoon ja virta-avainta säilytettävä huolellisesti.
21. Vuokralleottaja on vuokra-aikana vastuussa pyörään kohdistuneista sakoista ja pysäköintivirhemaksuista.
22. Sovitun kilometrimäärän ylittymisestä veloitetaan 0,15 € / kilometri.
23. Korjauksiin tulee aina olla vuokraajan lupa.
24.Varausta ei voi peruuttaa maksamisen jälkeen.
25.Vuokraus mahdollista vain Suomen valtakunnan alueella.


Ajanvarauskalenterin maksupalveluntarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot