Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupasta tilaaminen

Kun tilaat verkkokaupastamme,tee vapaamuotoinen peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti [at] racingbike.fi viimeistään 14 vuorokauden kuluttua lähetyksen vastaanottamisesta. Palautettavat tuotteet on lähetettävä meille 14 vuorokauden aikana peruutusilmoituksen tekemisestä tai voit kysyä apua osoitteesta myynti [at] racingbike.fi.Tilaa tuotteita lisäämällä ne ostoskoriin. Anna pyydetyt yhteystiedot (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia) . Hyväksy tilauksesi ja siirry kassalle maksamaan ostokset. Kun olet maksanut tilauksesi, se siirtyy käsiteltäväksi eikä siihen enää pysty tekemään muutoksia.


Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole saatavana, otamme yhteyttä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja kysymme haluatko vaihtaa tuotteen tai poistaa ko. tuotteen tilauksesta.

Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian - yleensä noin 1-3 arkipäivässä tilauksen vastaanottamisesta. Huomioithan kuitenkin, että esimerkiksi joulun alla on ruuhkaa ja käsittelyajat voivat olla pitempiä.

Toimitus

Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi osoitetta lähinnä sijaitsevaan postiin. Sinulle lähetetään saapumisilmoitus, kun lähetys on noudettavissa.

Toimituskulut ovat alle 100 euron tilauksissa 8 euroa, jonka jälkeen lähetyksen rahti on ilmainen.Ne kattavat postin kautta toimitettavat tilaukset Manner-Suomeen paketin painosta riippumatta. Mikäli haluat toimituksen ulkomaiseen osoitteeseen, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin ennen tilauksen tekemistä.

Tarkista vastaanottamiesi tuotteiden oikeellisuus välittömästi tai viimeistään 7 vrk:n kuluttua lähetyksen vastaanottamisesta. Jos lähetyksessä on virheitä, toimi paketin mukana tulleen ohjeen mukaisesti tai ota yhteyttä meihin.

Mikäli pakkaus on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoita asiasta postiin noutaessasi lähetystä ja toimi virkailijan ohjeiden mukaisesti.

Maksaminen

Verkkokaupassamme mainitut hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan ALV:n.

Verkkokaupassamme voi maksaa verkkopankkien Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia ja S-Pankki kautta tai postiennakolla.

Verkkopankkimaksaminen ei aiheuta kuluja; postiennakkomaksu on 6,00 euroa.

Verkkopankkimaksut välittää Suomen Verkkomaksu ja tiedot on salattu. Mitään korttitietoja ei tallenneta kaupan omaan järjestelmään.